Missie

IJzerleeuw, uw complete voorraad staal. Wij streven naar een goede band met onze klanten en leveranciers. Daarom hebben wij de volgende missie en visie opgesteld waarbij hoogwaardige service en kwaliteit in onze identiteit naar voren komen.

“IJzerleeuw is de voorraadhoudende staalgroothandel van Noordoost-Nederland. IJzerleeuw wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten waarbij kwaliteit, snelle service en deskundigheid centraal staan. Wij willen onze klanten na ieder contactmoment met een tevreden gevoel terugzien bij IJzerleeuw.”

Visie

Snelle levering

De snelst mogelijke levering willen wij garanderen. Stilstand kost geld, daarom beloven wij: “Vandaag voor 15:00 uur uit ons voorraadassortiment besteld, morgen geleverd.” Wij beschikken over een uitgebreid inkoopnetwerk, waardoor wij de meest uiteenlopende staalprofielen veelal kunnen leveren binnen drie à vier werkdagen.

De beste kwaliteit

Wij willen onze klanten de beste staalkwaliteit leveren. Daarom bestellen wij uitsluitend bij de kwalitatief beste staalleveranciers met de juiste certificeringen. Om de kwaliteit van onze service en staalproducten te waarborgen, zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Elke dag opnieuw streven wij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en onderzoeken wij de mogelijkheden om te blijven verbeteren.

Uitgebreide kennis

Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende scholing kunnen wij onze klanten altijd van de juiste informatie voorzien. Medewerkers van IJzerleeuw weten wat er speelt in de staalmarkt en kunnen op elk gewenst moment inspelen op uw vraag. Op deze manier willen wij u bij elke vraag een stapje voor zijn.

Scherpe prijzen

De beste staalkwaliteit valt bij IJzerleeuw samen met een scherpe staalprijs. Wij willen voor onze klanten de beste prijzen en hebben een uitgebreid inkoopnetwerk om deze belofte waar te maken. IJzerleeuw zet alle service en de scherpe prijsstelling graag in voor haar klanten.