Gewijzigde openingstijden Mei

Nieuws

Vanwege nationale feestdagen zijn wij de volgende data gesloten:

  • do 10-5
  • vr 11-5
  • ma 21-5

Op deze dagen zijn wij niet bereikbaar en leveren wij geen materialen uit, hopende op uw begrip.

Mochten er vragen zijn kunt u contact opnemen met onze werknemers.

Bouw & Agri Vakdagen 21 t/m 23 maart 2018

Nieuws

Zwolle – IJzerleeuw is dit jaar opnieuw aanwezig bij de Bouw en Agri vakdagen van woensdag 21 t/m vrijdag 23 maart. Bezoek ons bij standnummer A14 op het bedrijventerrein BT A12 aan de Boylestraat in Ede.

Wij hebben een aantal vrijkaarten te verdelen onder onze relaties. Als u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact met ons opnemen.


Openingstijden beurs

  • 21/03/2018 (woensdag) van 18:00 tot 22:00
  • 22/03/2018 (donderdag) van 14:00 tot 22:00
  • 23/03/2018 (vrijdag) van 14:00 tot 22:00

Prijswijziging februari

Nieuws

Zwolle – De ingezette prijsstijging eind 2017 zet zich zoals wij verwachtten voort in 2018. Hierdoor zijn wij genoodzaakt onze bruto prijslijst aan te passen per 1 februari 2018.

Deze verhoging heeft te maken met prijsstijgingen in het voormateriaal en de algehele grotere vraag naar staal. Zowel de schrootprijzen als prijzen voor ijzererts zijn fors gestegen ten opzichte van de laatste prijswijzigingen in 2017.

Onze verwachting is dat de prijzen voorlopig op een hoger niveau blijven. In onderstaand overzicht ziet u onze prijswijziging.


Prijsverhoging per 1 februari 2018:

 Prijzen balkstaal  + € 30,- per ton
 Prijzen stafstaal en strippen  + € 30,- per ton
 Prijzen platen  + € 20,- per ton
 Prijzen blank staal  + € 80,- per ton
 Prijzen kokers en buizen  1% minder korting
(ca 4% prijsstijging)

Wij vragen u rekening te houden met de genoemde prijswijzigingen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers via 038 – 428 07 77 of verkoop@ijzerleeuw.nl.


 

Ontwikkelingen Staalmarkt

Nieuws

Zwolle –  De huidige situatie in de staalwereld met betrekking tot prijzen en de beschikbaarheid is erg onzeker. Daar waar we eind maart al een forse stijging van circa € 40,- / per ton constateerden blijft deze stijging doorzetten. Een bijkomend gegeven is dat veel fabrieken uit de markt gaan en geen prijzen meer afgeven. Dit wijst erop dat de reeds afgegeven prijzen wederom verder kunnen stijgen.

Graag willen wij u erop wijzen dat de door ons uitgebrachte offertes dagprijzen bevatten met een maximale geldigheidsduur van 24 uur. De maximale geldigheidsduur voor offertes zal IJzerleeuw blijven hanteren tot het moment dat onze leveranciers weer prijzen afgeven. Voor reeds uitgegeven offertes geldt:


“Offertes uitgebracht voor 2 mei 2016 zijn vanaf heden niet meer geldig.”


Wij vragen uw begrip voor de situatie en zullen u zo goed mogelijk op de hoogte blijven houden met betrekking tot bovenstaande. Indien u alsnog vragen heeft kunt u zich wenden tot een van onze verkoopmedewerkers.

Bouw- en Agri Vakdagen succesvol verlopen

Nieuws

Zwolle – De Bouw en Agri Vakdagen 2016 zijn bijzonder goed verlopen. Van 16 tot en met 18 maart hebben we veel mensen mogen ontvangen op onze stand waarvoor dank.

We kijken met een positief gevoel terug op de vele ontmoetingen en gesprekken. Mocht u naar aanleiding van de beurs nog vragen hebben neem dan gerust contact op met ons contactpersoon Dhr. Rutger Klompmaker.

Bekijk hieronder in de video een korte sfeerimpressie van de beurs.