Even voorstellen: Marlies de Bruijn

Nieuws

Sinds kort hebben wij een nieuwe medewerkster mogen verwelkomen. Hoogste tijd om deze medewerkster aan jullie voor te stellen! Marlies de Bruijn werkt sinds 24 augustus 2020 als medewerkster Verkoop Binnendienst. Zij is 29 jaar en woont in Epe. Naast de verkoop, zal zij ook de certificaten op zich nemen. 

 

Afhalen dezelfde dag!

Nieuws

Heb je materiaal nodig en wil je dit ophalen met eigen vervoer? Geef jouw bestelling per telefoon of mail door aan de afdeling Verkoop. Wij verzamelen dan jouw materiaal en maken dat transportklaar. Zo kun je jouw bestelling snel afhalen en direct weer over tot de orde van de dag!

Nieuwe Draaistelling

Nieuws

Sinds kort hebben wij een nieuwe draaistelling voor onze blanke staalproducten. Ideaal om het materiaal op deze wijze efficiënt en overzichtelijk op te slaan! Deze stelling kan uitdraaien, waardoor wij Arbo technisch beter en veiliger kunnen werken.

Wij leveren automatenstaal 11SMn30 in rond en zeskant. Blankstaal S235JRC+C(SH) leveren wij in plat, rond, vierkant, strip en driehoek. Daarnaast hebben we ook enkele maten spiestaal C45+C-ST60+C op voorraad.

Even voorstellen: Joris van der Plas

Nieuws

IJzerleeuw groeit door! Graag stellen wij onze nieuwe commerciële medewerker aan jou voor.

Sinds 1 april 2020 hebben wij een nieuwe commerciële medewerkers op de afdeling Verkoop. Wellicht heb je hem al een keer gesproken of heb je zijn naam voorbij zien komen. Zijn naam is Joris van der Plas, hij is 24 jaar oud en woont in Apeldoorn. Wil je meer over Joris te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Wij wensen Joris veel werkplezier!