21 & 22 mei gesloten

Nieuws

Op 21 en 22 mei is Ijzerleeuw gesloten. Op donderdag 21 mei is het hemelvaartsdag en op vrijdag 22 mei is het een verplichte vrije dag. Beide dagen zijn wij gesloten en per mail en telefoon niet bereikbaar.

4 & 5 mei gesloten

Nieuws

Op 4 en 5 mei is Ijzerleeuw gesloten. Op maandag 4 mei herdenken we het einde van de Tweede Wereldoorlog en op dinsdag 5 mei vieren we de bevrijding. Beide dagen zijn wij gesloten en per mail en telefoon niet bereikbaar.

Even voorstellen: Joris van der Plas

Nieuws

IJzerleeuw groeit door! Graag stellen wij onze nieuwe commerciële medewerker aan jou voor.

Sinds 1 april 2020 hebben wij een nieuwe commerciële medewerkers op de afdeling Verkoop. Wellicht heb je hem al een keer gesproken of heb je zijn naam voorbij zien komen. Zijn naam is Joris van der Plas, hij is 24 jaar oud en woont in Apeldoorn. Wil je meer over Joris te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Wij wensen Joris veel werkplezier!

Duurzaam met staal

Nieuws

Wist je dat staal de trend is in duurzaam bouwen?

Uit een recent onderzoek van het Europese projectteam ReDuCe (Reuse and Demountability using Steel Structures and the Circular Economy) is naar voren gekomen dat staal uiterst geschikt materiaal is om circulair te bouwen.

Benieuwd naar de realisatie hiervan? Lees hier het artikel van het projectteam ReDuCe en ontdek hoe ook met staal duurzaam gewerkt kan worden.

Vacature Magazijnmedewerker/machine operator

Nieuws

We zijn op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker/machine operator. Ben je een georganiseerd persoon, stressbestendig en kun jij in teamverband werken? Dan is dit de functie voor jou!

Lees hier de vacature.