Prijswijziging november 2021

Nieuws

 

Door de ontwikkelingen op de staalmarkt hebben we onderstaande prijsaanpassing gemaakt welke per 18-11-2021 is in gegaan.
Door de betere beschikbaarheid van coils staan de prijzen van platen, kokers en buizen onder druk. De prijzen van deze producten waren, eerder dit jaar, door de beperkte beschikbaarheid dan ook meer gestegen dan andere productgroepen.  De extreme verhogingen worden hierdoor dan ook weer een beetje genormaliseerd.
 
De prijzen van balk en staf zijn relatief stabiel, maar nog steeds hoog. De verwachtte prijsdalingen worden gecompenseerd door de verhoogde energieprijzen. Ook de  grondstofprijzen en de kosten voor transport blijven onverminderd hoog.

Wij hebben onze prijzen als volgt aangepast:
 

Platen

 

 – zwart / laser / corten / tranenplaat

 -/- € 10 per 100 kg

 – gebeitst / S355 gebeitst / blank / gegevalvaniseerd / zincor 

 -/- € 8 per 100 kg

 Koudgewalste profielen

 -/- € 8 per 100 kg

 Kokers en buizen

 -/-  8% per 100 mtr

Hoe de prijzen zich gaan ontwikkelen is erg onduidelijk en wij adviseren u hier rekening mee te houden in uw aanbiedingen.
 
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren en voor  vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Groet
 
Team IJzerleeuw

Vacature Commercieel Medewerker

Nieuws

Kom jij ons team versterken?

Voor ons kantoor in Zwolle zijn wij op zoek naar een fulltime Commercieel medewerker (m/v). Heb jij een positieve, flexibele instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij een commerciële drive en grote dosis zelfstandigheid? Dan is dit de functie voor jou!

Kijk hier voor meer informatie over deze uitdagende functie. 

Even voorstellen: Marlies de Bruijn

Nieuws

Sinds kort hebben wij een nieuwe medewerkster mogen verwelkomen. Hoogste tijd om deze medewerkster aan jullie voor te stellen! Marlies de Bruijn werkt sinds 24 augustus 2020 als medewerkster Verkoop Binnendienst. Zij is 29 jaar en woont in Epe. Naast de verkoop, zal zij ook de certificaten op zich nemen. 

 

Afhalen dezelfde dag!

Nieuws

Heb je materiaal nodig en wil je dit ophalen met eigen vervoer? Geef jouw bestelling per telefoon of mail door aan de afdeling Verkoop. Wij verzamelen dan jouw materiaal en maken dat transportklaar. Zo kun je jouw bestelling snel afhalen en direct weer over tot de orde van de dag!