Fijne feestdagen en een gezond 2022!

Nieuws

Geachte relatie,
 
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking in 2021, ook in 2022 hopen we weer op uw vertrouwen te mogen rekenen.
 
Ondanks het coronavirus, kunnen we als IJzerleeuw terugkijken op een goed jaar, ondanks de diverse prijsverhogingen waar we mee te maken hebben gekregen en de schaarste van het materiaal, is het ons goed gelukt om aan uw wensen te voldoen.
 
Voor ons als IJzerleeuw was het verder ook een bijzonder jaar, afscheid genomen van een aantal medewerkers , en we hebben ook weer nieuwe medewerkers kunnen en mogen verwelkomen,  waardoor we hopen u ook in 2022 weer goed te kunnen helpen.
 
Nog even en dan zit 2021 er weer op, we wensen u fijne feestdagen en een goed en gezond 2022 toe.

Team IJzerleeuw
Let op: In verband met de feestdagen hebben wij gewijzigde openingstijden!

 
Vrijdag 24 december: vanaf 15:00 uur zijn wij gesloten.
Maandag 27 december t/m donderdag 30 december: Zal er geen transport zijn. Afhaal is wel beperkt mogelijk echter alleen op afspraak! (Zie hieronder) Telefonisch en per mail bereikbaar.
Vrijdag 31 december: Gesloten.
 
Vanaf maandag 3 januari staat ons team weer geheel voor u klaar!


Extra informatie:
na de verscherpte maatregelen van de persconferentie van afgelopen zaterdag hebben we het volgende besloten dat het ter plekke bestellen op onze locatie in Zwolle tijdelijk niet mogelijk is. Wij verzoeken u vooraf te bestellen. Bestellingen welke vooraf betaald dienen te worden, worden geacht vóór afhaling betaald te zijn. Daarnaast verzoeken we om bij afhalen alleen te komen en uitdrukkelijk de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

Deze regels zijn van toepassing tot 14 januari 2022 en/of tot nader bericht betreffende de maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-1). 

We vinden dit vervelend, maar uiteraard willen ook wij er alles aan doen om te zorgen dat iedereen gezond blijft.